Palvelut

 

Kylmälaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset

Huollot ja huoltosopimukset

yllapitosopimusLaitteistojen huollot ovat olennainen osa niiden elinkaarta. Oikein huollettu ja pidetty laite on luotettava, energiataloudellinen ja niiden käyttöikä on selkeästi pidempi kuin huonosti huollettujen laitteiden. Lisäksi laki velvoittaa yli 3kg CFC tai HCFC kylmäaineita sisältävät kylmälaitteet tarkastettavaksi vuotojen varalta kerran vuodessa.

Tärkein huoltotoimenpide kylmälaitteille on säännöllinen puhdistaminen, joka oikein tehtynä parantaa laitteen hyötysuhdetta ja vähentää käyttökatkoksia. Suuri osa kylmälaitteiden ongelmista johtuukin yksinkertaisesti laitteen lauhduttimeen kertyneestä pölystä ja muusta liasta.

On suositeltavaa, että kylmälaitteiden huolloista tehdään vuosisopimus, jonka avulla laitteet pysyvät tuottavassa käytössä, eikä katkoksia tule. Kylmäsavo tarjoaakin kaikki kylmälaitteiden säännölliset huoltopalvelut puhdistuksesta vuototestaukseen.

Lue lisää huoltosopimuksista!

Korjaukset

Huolellisesta huollosta huolimatta jokainen laita hajoaa joskus. Yleisimmät viat kylmälaitteissa ovat kompressorin tai termostaatin hajoaminen, kylmäainevuodot ja laitteen puhallinmoottorin hajoaminen. Nämä viat on yleensä edullista korjata ja siksi kannattaakin kääntyä asiantuntevan huollon puoleen.

Kylmäsavo tarjoaa kattavat korjauspalvelut kaiken tyyppisiin kylmälaitteisiin. Olipa ongelmasi tai laitteesi mikä tahansa, ota yhteyttä!

Asennukset

Kylmälaitteiden asennuksia saa suorittaa ainoastaan TUKESille rekisteröidyn yrityksen vastuuhenkilö. Kylmäsavolla on TUKESin korkein pätevyysluokitus kylmälaitteiden asennuksiin ja se tarjoaa kaikkien kylmälaitteiden asennukset (myös yli 3kg kylmäainetta sisältävät) laadukkaasti ja luotettavasti.

www.tukes.fi

Laitetyypit

  • Jääkaapit ja kylmiöt
  • Pakastimet ja pakastealtaat
  • Ravintolalaitteet
  • Ilmastointilaitteet ja ilmalämpöpumput
  • Auto- ja työkoneilmastoinnit